Vänligen ring 0525-29010 eller maila rest@hoteltanum.se för bokning av bord.

 

Meny för januari - mars:


Varje fredag till och med 8 Juni serverar vi vår populära skaldjursbuffé.
Pris: 585:- SEK per person inkl tårta och kaffe

 


Varje lördag serveras vi 3-rätters middag

Förrätt
Gestgifveriets klassiska räktoast
125:-

 

Varmrätt
Helstekt dovhjortfilé med murkelsås
Serveras med morot & palsternacka samt jordärtkockspuré
325:-

Halstrad Skrei med champagnesås
Serveras med sparris, blomkål och kokt potatis
325:-

 

Dessert 
Baileys brulé
95:-

    



Barnmeny

Köttbullar med brunsås, grönsaker och kokt potatis
85:- SEK

Lasagne med sallad
85:- SEK

 ..........................................................................................................................

För bästa möjliga service, ber vi er meddela eventuella allergier, eller önskemål om specialkost före ankomst. Kontakta oss, så hjälper vi er att komponera en meny som passar er.

Vi reserverar oss för vissa ändringar beroende på utbud av råvaror under perioden