fbpx

Golfpaket

Våra golfpaket

Golfpaket 1 natt vardag

Ankomst måndag – torsdag

– Övernattning, 1 natt
– Eftermiddagskaffe med kaka
– 3-rätters middag
– Frukostbuffé
– Greenfee på valfri bana
– Pris från 1980:- per person del i dubbelrum, enkelrumstillägg 400kr

Golfpaket 2 nätter vardag

Ankomst måndag – onsdag

– Övernattning, 2 nätter
– Eftermiddagskaffe med kaka alla dagar
– 3-rätters middag båda kvällarna
– Frukostbuffé alla dagar
– 2st greenfee på valfria banor
– Pris från 3780;. per person del i dubbelrum, enkelrumstillägg 700kr.

Golfpaket 1 natt weekend

Ankomst fredag eller lördag

– Övernattning, 1 natt
– Eftermiddagskaffe med kaka
– Skaldjursbuffé fredag (Gäller ej sommarperioden)
– 3-rätters middag lördag
– Frukostbuffé
– Greenfee på valfri bana
– Pris från 2280:- SEK per person del i dubbelrum, enkelrumstillägg tillkommer.

​Golfpaket på Tanums Gestgifveri

Upptäck våra exklusiva golfpaket i Tanumshede, en pittoresk destination nära västkustens pärlor som Fjällbacka och Grebbestad. Vårt charmiga herrgårdshotell med restaurang är det perfekta valet för dig som älskar golf och naturupplevelser.

Spela på några av västkustens mest spektakulära och utmanande golfbanor genom att boka ett golfpaket hos oss på Tanums Gestgifveri. Våra paket inkluderar bekvämt boende, utsökt mat på vår restaurang och greenfee på valfri bana.

Välj bland våra skräddarsydda golfpaket som passar dig och ditt sällskap bäst. För de som önskar en längre vistelse erbjuder vi paket med två nätter, perfekt för att utforska flera banor. För en extra lyxig upplevelse kan du boka vår golfweekend med skaldjursbuffé på fredagskvällen under lågsäsong.  För grupper på minst 10 personer kan vi arrangera privata salonger eller matsalar för en mer exklusiv upplevelse

Hole in one mitt i Bohuslän


 

Mjölkeröd GK

Mjölkeröd GK ligger endast ca 10 minuters bilfärd från hotellet. Golfbanan är en fantastisk 18 håls park- och skogsbana som är en utmaning för alla golfspelare oavsett handicap, tack vare sin spännande och mycket varierande karaktär.

Fjällbacka GK

Fjällbacka GK når du med bil på ca 20 minuter från oss. Golfbanan passar alla kategorier spelare och erbjuder en naturskön bana med karaktär av semi seaside. Elva av de 18 hålen spelas längs den vackra Anråsälven och ett tips är att ha med vinden i beräkningarna för bollen.

Strömstad GK

Till Strömstad GK kör du på drygt 30 minuter, via E6. Banan har 18 hål och öppningshålets green är det allra västligaste i hela Sverige. Här kan du spela en runda under stora delar av året eftersom banan ofta öppnar tidigt. Banan ligger alldeles intill havet!

Dynekilen GK

Dynekilen GK ligger mitt emellan Strömstad och Svinesund. Från oss tar det inte ens 30 minuter med bil. Detta är en komplett golfanläggning och banorna är öppna dagligen för greenfee-gäster. Här finns en naturskön 18-hålsbana och en korthålsbana med ”Pay n´ Play”.

Torreby GK

Torreby GK är belägen utanför Munkedal och hit kör du på ca 35 minuter, via E6. Detta är Bohusläns äldsta golfbana och här spelar du golf i en historisk slottsmiljö. Golfbanan är känd för att vara en av Västkustens vackraste parkbanor och har utsikt över Gullmarsfjorden.