fbpx

Julbordspaket

Julbord i Tanum

Vad sägs om att boka årets julbord i Tanum på härliga västkusten? Här hos oss på Tanums Gestgifveri i norra Bohuslän kan kollegor,
familjen eller kompisgäng umgås och ha det trevligt vid ett klassiskt och traditionellt julbord.

Vår restaurang är en av Sveriges äldsta och när den vackra lokalen dekoreras med levande ljus och julens dofter sprider sig från köket,
då skapas den riktiga känslan av årets mysigaste högtid.

Ett klassiskt julbord

Vårt julbord är till största del hemlagat, något som vi är otroligt stolta över. Rätterna lagas från grunden i vårt eget kök, med våra egna kockar. Efter maten väntar vårt välfyllda dessertbord. Vi har ett rikt urval av drycker, inklusive snaps, öl, vin och alkoholfria alternativ. 

För att boka vårt fantastiska julbord, eller om ni har några frågor ber vi dig vänligen fylla i kontaktformuläret nedan.
Vi ser fram emot att få vara en del av ert julfirande i år.

Julbordspaket & jullunch i Tanum

 

För dig som önskar julbord och boende så erbjuder vi ett julbordspaket med övernattning. I det så ingår även eftermiddagsfika med julgott på ankomstdagen samt frukostbuffé på avresedagen.

Passar det bättre att äta vår julbordsbuffé till lunch så är du varmt välkommen att boka vår jullunch som serveras under vissa veckodagar i december. För att se vilka, läs mer här på sidan Restaurang.

 

Boka julbord

1 + 7 =

I julbordspaketet ingår:

  • Övernattning
  • Eftermiddagskaffe med julgott
  • Gestgifveriets julbord
  • Frukostbuffé

Pris: 1 680:- SEK per person del i dubbelrum.
Enkelrum tillkommer med 400:-

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fredag eller lördag