fbpx

Julbordspaket

Julbord i Tanum

Vad sägs om att boka årets julbord i Tanumpå härliga västkusten? Här hos oss på Tanums Gestgifveri i norra Bohuslän kan kollegor, familjen eller kompisgäng umgås och ha det trevligt vid ett klassiskt och traditionellt julbord.

Vår restaurang är Sveriges äldsta och när den vackra lokalen dekoreras med levande ljus och julens dofter sprider sig från köket, då skapas den riktiga känslan av årets mysigaste högtid.

Ett klassiskt julbord i Bohuslän

Hos oss serveras vällagad julmat gjord på fina råvaror, med alla klassiker du förväntar dig, och även några av våra egna specialiteter. Inlagda sillar, kallskuret, småvarmt och olika syltor, sallader och röror står på det dignande julbordet. Vårt julbord är till största del hemlagat, något som vi är otroligt stolta över. Rätterna lagas från grunden i vårt eget kök, med våra egna kockar. Efter maten väntar vårt välfyllda dessertbord.

Ett brett urval av snaps, öl, vin och alkoholfria alternativ finns förstås att beställa till. Vi har även färdiga dryckespaket som passar perfekt till den goda julmaten.

Vi på Tanums Gestgifveri jobbar hårt för en hållbar miljö och är certifierade av ”Smaka på Västsverige”. Det innebär att vi använder oss utav lokala, närproducerade och miljöcertifierade råvaror i den mån som det bara är möjligt.

Julbordspaket & jullunch i Tanum

För dig som önskar julbord och boende så erbjuder vi ett julbordspaket med övernattning. I det så ingår även eftermiddagsfika med julgott på ankomstdagen samt frukostbuffé på avresedagen.

Passar det bättre att äta vår julbordsbuffé till lunch så är du varmt välkommen att boka vår jullunch som serveras under vissa veckodagar i december. För att se vilka, läs mer här på sidan Restaurang.

 

I julbordspaketet ingår:

  • Övernattning
  • Eftermiddagskaffe med julgott
  • Gestgifveriets julbord
  • Frukostbuffé

Pris: 1 680:- SEK per person del i dubbelrum.
Enkelrum tillkommer med 400:-

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fredag eller lördag