Julbordspaket

Julbord Tanum | Bohuslän | Västkusten

Vad sägs om att boka årets julbord i Tanum – Bohuslän – Västkusten? Här hos oss på Tanums Gestgifveri i Tanumshede kan kollegor, familjen eller kompisgäng umgås och ha det trevligt vid ett klassiskt och traditionellt julbord.

Vår restaurang är Sveriges äldsta och när den vackra lokalen dekoreras med levande ljus och julens dofter sprider sig från köket, då skapas den riktiga känslan av årets mysigaste högtid.

 

Ett klassiskt julbord i Bohuslän

Hos oss serveras vällagad julmat gjord på fina råvaror, med alla klassiker du förväntar dig, och även några av våra egna specialiteter. Inlagda sillar, kallskuret, småvarmt och olika syltor, sallader och röror står på det dignande julbordet. Efter maten väntar vårt välfyllda dessertbord.

Ett brett urval av snaps, öl, vin och alkoholfria alternativ finns förstås att beställa till. Vi har även färdiga dryckespaket som passar perfekt till den goda julmaten.

 

Det hemlagade julbordet

Vårt julbord är till största del hemlagat, något som vi är otroligt stolta över. Rätterna lagas från grunden i vårt eget kök, med våra egna kockar. Det gör att vi verkligen kan ge maten kärlek och stå för det som du får på tallriken.

 

Smaka på Västsverige

Vi på Tanums Gestgifveri jobbar hårt för en hållbar miljö och är certifierade av ”Smaka på Västsverige”. Det innebär att vi använder oss utav lokala, närproducerade och miljöcertifierade råvaror i den mån som det bara är möjligt.

 

Julbordspaket & jullunch i Tanum

För dig som önskar julbord och boende så erbjuder vi ett julbordspaket med övernattning. I det så ingår även eftermiddagsfika med julgott på ankomstdagen samt frukostbuffé på avresedagen.

Passar det bättre att äta vår julbordsbuffé till lunch så är du varmt välkommen att boka vår jullunch som serveras under vissa veckodagar i december. För att se vilka, läs mer här på sidan Restaurang.

 

Boka in årets julbord i Tanum – Bohuslän – Västkusten

Välkomna att boka årets julbord på Tanums Gestgifveri, som startar lördag den 26 november. Vi har en lång tradition av att servera klassiskt julbord till många återkommande gäster. Får vi äran att servera dig och dina kära också?

I julbordspaketet ingår:

  • Övernattning
  • Eftermiddagskaffe med julgott
  • Gestgifveriets julbord
  • Frukostbuffé

Pris: 1 680:- SEK per person del i dubbelrum.
Enkelrum tillkommer med 400:-

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fredag eller lördag