fbpx

Konferens

​Konferens Tanum | Bohuslän | Västkusten

Är det dags att fylla på med energi och kreativitet genom att ta med kollegorna på konferens i Tanum? Tanums Gestgifveri erbjuder konferenser i en inspirerande lokal med historisk anknytning, men med ny och modern teknik. Vi har ett bra läge för dig som vill se fram emot en givande konferens i Tanum – Bohuslän – Västkusten.

Konferenser och produktiva möten

Konferera och ha produktiva möten i en rofylld och inspirerande miljö! Vår konferenslokal är belägen i restaurangfastigheten som etablerades redan 1663. Den anrika miljön här på Tanums Gestgifveri är som gjord för viktiga beslut och ger lite perspektiv på tillvaron.

Oavsett vilket målet med mötet är, så är en konferens hos oss på Tanums Gestgifveri ett uppskattat koncept för att främja samarbete och skapa teambuilding inom arbetsgruppen.

Goda fikapauser och skaldjur på menyn

Tanums Gestgifveri erbjuder moderna konferensfaciliteter och hög service. I våra konferenspaket ingår god lunch och lagom till fikapauserna dukar vi upp med kaffe och fikabröd. Eftersom vi befinner oss på västkusten så har vi förstås även skaldjur på kvällsmenyn och erbjuder ett konferenspaket med skaldjursbuffé om gruppen vill njuta av nyfiskade läckerheter från havet.

Är ni här flera dagar så sover ni ut i våra sköna sängar och njuter sedan av en härlig och energigivande hotellfrukost på morgonen.

Aktiviteter för konferens i Bohuslän

Oberoende av vilken årstid det är så finns det mycket att göra när man är på konferens i Tanum. Inom hotellets närområde så finns det aktiviteter som passar både den mindre och den större gruppen. Något som inte bör missas när man är på konferens i Tanum, det är att ta en utflykt till våra välkända hällristningar. Vi kommer gärna med fler tips och förslag på vad som kan passa bäst!

Välkommen på konferens i Tanum – Bohuslän – Västkusten

Vi är flexibla och utifrån de behov som du och gruppen har så anpassar vi lokalen, maten och konferensservicen så att mötet alltid blir så lyckat som möjligt.

Tanums Gestgifveri ligger i Tanumshede, mellan Strömstad och Uddevalla i Bohuslän. Härifrån är det nära till havet och kusten – charmiga kustorter som Grebbestad, Hamburgsund och Fjällbacka ligger bara minuter bort.

Varmt välkommen med din konferensförfrågan! Vi ser fram emot att få arrangera din konferens här hos oss i Tanum – Bohuslän – Västkusten.

Vårt värdskap är på plats och servar er under hela vistelsen och våra lokaler är enkla att möblera efter era behov. Vi har uppgraderat utrustningen i konferenslokalen med bland annat ny smartboard.

 

    Ta en titt på filmen för att se hur vår smartboard fungerar.

Konferenspaket

Konferenspaket med skaldjursbuffé

I paketet ingår följande:

– Boende i dubbelrum/enkelrum
– För och eftermiddagskaffe med kaffebröd
– Lunch inkl måltidsdryck
– Stor skaldjursbuffé med dessertbord
– Konferenslokal
– Frukostbuffé

Skärgårdskonferens

I paketet ingår följande

– Boende i dubbelrum/enkelrum
– För och eftermiddagskaffe med kaffebröd
– Lunch inkl måltidsdryck
– 3-rätters middag alt skaldjursbuffé
– Konferenslokal
– Frukostbuffé 

Har ni frågor eller funderingar kring konferens hos oss? Tveka inte att fylla i formuläret så återkommer vi till er.

8 + 4 =