Sveriges äldsta restaurang
Välkomna till Sveriges äldsta restaurang. Sedan 1663 har Tanums Gestgifveri serverat middagar åt stjärnor och kungligheter, en tradition vi förvaltar med stolthet än idag. Med lågt i tak, knarrande golv och gamla kakelugnar är restaurangen kulturminnesförklarad och ett av Sveriges finaste bevarade hus från 1600-talet.
Öppettider Jan – April
Fredagar: Från kl: 18,00
Lördagar: Från kl: 18.00
Påskveckan: Öppet Onsdag, Skärtorsdag, Långfredag & Påskafton
Restaurangen öppettider varierar beroende på säsong. Så är Ni osäkra så kontakta oss, oftast har vi mycket extra öppet på vardagar.
För större sällskap så öppnar vi alltid upp extra för middag.
Tel: (+46) 0525-29010 eller mail: rest@hoteltanum.se

Påskbuffé
Välkomna att fira påsken med oss.
Torsdag, Fredag, Lördag och Söndagen under påskveckan dukar vi fram vår populära påskbuffé som serveras mellan 12.00 – 15.00.
Pris: 345kr per person
Boka gärna bord på rest@hoteltanum.se eller ring +46 (0)525-29010
Skaldjursbuffé
Varje fredag serverar vi vår populära skaldjursbuffé. (Obs: Serveras ej under sommarperioden 21 Juni – 15 augusti)
Vad vore Västkusten och Bohuslän utan skaldjur? Med närhet till Grebbestad och Fjällbacka har vi tillgång till färskaste råvaror. På vår omtalade och populära skaldjursbuffé serverar vi bland annat färska räkor, krabba, kräftor, marinerade musslor samt mycket annat gott. Efter buffén dukar vi fram kaffe och tårta som ingår utan extra kostnad.
Middags meny
Förrätt
Gestgifveriets Räktoast: 165kr
Varmrätt
Skrej (Torskrygg) med färnkålsås, sötpotatispuré och broccoli. 425kr
Hjortinnerfilé med madejrasås, stekt smörslungad potati, broccoli samt palsternacka. 425kr
Dessert
Gestgifveriets fruktsallad med vit chockladmousse. 125kr